Lentiamo má narodeniny! Zľavy až 40 %

Prihlásenie

Fotili sme nové slnečné okuliare. S mužom s najkrajším telom na svete.

Pôvodne sme chceli nové slnečné okuliare nafotiť na sebe. Ukázalo sa však, že sme profesionáli skôr v šošovkách než v modelingu, a tak sme sa obrátili na kompetentnejšiu osobu.

Naším modelom sa v holešovickom Vnitroblocku stal Michal Gajdošech, muž s najkrajším telom na svete. A tiež štvrtý najkrajší muž planéty. Oba tituly získal v decembri v Poľsku na Mister Supranational. Podobne úspešného muža sme v Maternii ešte nemali, a tak sme sa rozhodli Michala v prestávkach medzi fotením trochu vyspovedať.


Michal, kamera a fotoaparát ti rozhodne nie sú cudzie. Ako dlho sa v modelingu pohybuješ a ako si sa k nemu dostal?
V 16-tich rokoch som mal priateľku, ktorá sa venovala modelingu a stále so mnou chcela nafotiť nejaké fotky. Ja som tak dlho odmietal, až som nakoniec kývol. Keď som mal 19 a presťahoval som sa do Prahy za štúdiom, hovoril som si, že by sa mi nejaká brigáda hodila. Tak ma napadlo tieto fotky použiť a rozposlal som ich do agentúr v Prahe. A tak to celé začalo.

Vidíš aj svoju ďalšiu budúcnosť v modelingu?
Pre mňa to bola vždy iba záľuba, ale záľuba, v ktorej sa mi super darilo. Takže svoju budúcnosť v modelingu určite vidím, baví ma to, je to trošku relax od bežného života a podnikania.

Ako vyzerá tvoj bežný deň?
Keď mám voľno, tak vstanem okolo 8:30, najem sa a asi o 10 idem do fitka. Potom si dám obed a mám super pocit, že som pre seba niečo urobil. Po obede pracujem, emaily, pracovné ponuky, castingy, ale každý deň je iný.


Čo robíš vo svojom voľnom čase?
Keď mám čas, zájdem si napríklad do parku na bicykel alebo kolieskové korčule. Chodím s kamarátmi do kina alebo na nejaké dobré jedlo. Tiež mám rád hudobné festivaly. Samozrejme si chodím zacvičiť a do wellness.

Zmenil sa tvoj život po získaní titulu muž s najkrajším telom na svete?
Určite áno. Dostával som viac ponúk, stal som sa viac viditeľným a ľudia o mňe v branži viac vedeli. Hodnotím to veľmi pozitívne.


Pri fotografovaní si spomenul, že nosíš šošovky. Ktorým dávaš prednosť?
Obľúbil som si jednodenné, sú úplne nenáročné na starostlivosť. Neviem si dosť dobre predstaviť, že by som pri náročnosti tréningu (napríklad vo fitku som denne) nosil šošovky opakovane.

Postavu ako ty by chcel mať asi každý. Máš nejaký tajný trik ako to dosiahnuť?
Podľa mňa je to viac o vytrvalosti než o nejakých špeciálnych trikoch. A veľkú váhu dávam stravovaniu.

Vďaka za rozhovor a nech sa ti darí!

Foto: archív Michal Gajdošech, Instagram

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty