Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

V hlavnej úlohe Kontaktné šošovky alebo Šošovky vo filme

Málokto vo filme zamyká auto, herečky sa prebúdzajú s dokonalým make-upom, vlasy im stačí len prehrabnúť prstami a už vyrážajú do spoločnosti, hrdinky sa nepotia… A tak ďalej a tak ďalej. Preto sme sa zamerali na to, v ktorých filmoch objavíme kontaktné šošovky. Pomôžete nám?

Avengers: Age of Ultron

(Akčný/dobrodružný/sci-fi)

Pokračovanie úspešného filmového stvárnenia komisových superhrdinov, kedy Iron Man, Thor, Kapitán Amerika, Neuveriteľný Hulk, Hawkey a Black Widow spoločne čelia desivému nebezpečenstvu paradoxne preto, že sa miliardár Tony Stark pokúsil obnoviť program pre udržanie celosvetového mieru. Iba Avengers sú schopní zneškodniť nebezpečného Ultrona! Podarí sa im to?

Patríte medzi šošovkárov? Potom ste iste zaznamenali scény s kontaktnými šošovkami! Tu je ich výpočet:

Hulk

(Akčný/Sci-fi)

Strhujúci dobrodružný príbeh o zdanlivo nenápadnom vedcovi s neľahkým životom, ktorý sa kvôli nehode v laboratóriu premení na obrovskú a silnú stvoru, ktorá bojuje so zlom (ako správny superhrdina), ale aj sám so sebou a so svojou minulosťou.

Pýtate sa, kde sa vo filme objavili kontaktné šošovky? Tu to je!

Avatar

(Akčný/dobrodružný/Sci-fi/fantasy)

Ako to vyzerá, keď sa realita dnešnej doby stretne s rozprávkovo fantastickým svetom? Pandora je miesto, o ktorom sa nám ani nesnívalo, planéta plná harmónie a krásy. Ako už to ale býva, ľudia našli v tejto nedotknutej prírode cenný zdroj surovín a rozhodli sa ich maximálne vyťažiť. Miestni obyvatelia sa však nehodlajú podriadiť a nechať si tak svoj svet zničiť. Aby toho nebolo málo, do tohoto konfliktu sa zamiešajú romantické city princeznej z Pandory a vyslanca zo Zeme. Ako to dopadne?

Zapátrajte v mysli – nasadí si šošovky človek? Alebo príslušník Pandorského kmeňa Na’vi?

Príšerky s.r.o.

(Rodinný/animovaný/komédia/fantasy)

Či už vám príšerky z továrne vedenej Henrym J. Waternoosem pripadajú naozaj strašidelné alebo nie, na deti to evidentne zaberá. Alebo aspoň na niektoré. Hlavným strašidlom je James P. Sullivan spolu so svojim najlepším priateľom a kolegom Mikem Wazowským. Prezradíme Vám hneď, že Mike Wazowski je zároveň aj váš kolega. Ako to? Je to totiž šošovkár! Neveríte?

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty