Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Najobľúbenejšie šošovky? Acuvue

Vždy o malý krôčik vpred. Také sú šošovky rady Acuvue od Johnson&Johnson. Technológie, ktoré používajú, robia nosenie šošoviek príjemnejším a pohodlnejším v každom ohľade. Poďte si ich spoločne s nami predstaviť.

Technológie, vďaka ktorým sú šošovky Acuvue krok pred ostatnými

HYDRACLEAR®: Získajte 100 % kyslíka

HYDRACLEAR® robí nosenie šošoviek skutočne pohodlnejším – nový silikón-hydrogél, ktorý v Johnson&Johnson vyvinuli, má takmer 100% priepustnosť kyslíka – k oku so šošovkou sa dostáva rovnaké množstvo kyslíka ako k oku bez šošovky.

V našom e-shope ponúkame s touto technológiou napríklad šošovky „Acuvue Advance Plus“:[https://www.lentiamo.sk/…osoviek.html na 14dňové nosenie.

LACREON®: Vydržia dokonale zvlhčené celý deň

Vďaka technológii LACREON®, ktorú ponúkajú napríklad jednodenné šošovky 1 Day Acuvue Moist (u nás vo firme ich nosí Eva Jenkins, country manažérka vo Veľkej Británii), majú šošovky Acuvue predĺženú hydratáciu – aj keď ich nasadíte ráno po šiestej a vyberiete pred polnocou, budú stále dostatočne vlhké. Na konci dňa, kedy iné šošovky začínajú mať problémy, sú hydratované stále rovnako ako pri nasadení.

Acuvue = špičkový UV filter

Všetky šošovky Acuvue ponúkajú tiež účinnú ochranu proti UV žiareniu – štandardne **blokujú až 98 % UVB lúčov ** a minimálne 85 % lúčov UVA. Jednodenné šošovky 1 Day Acuvue TruEye sú v tomto ohľade medzi dostupnými jednodennými šošovkami na trhu úplne najlepšie.

Technológia ASD: Výnimočné šošovky aj pre astigmatikov

ASD. Pre túto mimoriadnu technológiu si šošovky Acuvue obľúbili astigmatici. ASD (Accelerated Stabilisation Design) zabraňuje rotácii a pohybom šošoviek pri žmurkaní, šošovky tak držia stále na rovnakom mieste. Pri astigmatizme, kde aj najmenší posun šošovky znamená rozmazané videnie, úplne zásadná vlastnosť.

Skúsite Acuvue?

Zaujali vás technológie, ktoré používajú šošovky Acuvue a ešte tieto šošovky nepoužívate? Keď pôjdete na pravidelnú kontrolu ku svojmu kontaktológovi, spýtajte sa na ne. Doba dovoleniek sa už blíži a jednodenné šošovky Acuvue sú na trhu skutočnou špičkou.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty