Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Nové produkty v e-shope

Októbrové novinky v e-shope? Máme v ponuke nový roztok, ktorý nájdete iba u nás, rozšírili sme ponuku slnečných okuliarov pre deti, pridali sme nové šošovky s pokročilými technológiami. Čítajte ďalej, dozviete sa viac.



Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

Prvýkrát zaraďujeme do ponuky univerzálny roztok vyrobený exkluzívne pre nás. Ponúka viac než klasické roztoky – je vyvážený, minimalizuje podráždenie očí, ručí za celodennú hydratáciu vďaka kyseline hyalurónovej. A čo je dôležité? Vydrží dlhšie. Za cenu 360 ml roztoku dostanete roztok o 40 ml väčší.

Viac o Solunate Multi-Purpose 400 ml


Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Základný fyziologický roztok na šošovky oceníte, ak máte citlivé oči – jeho pH sa hodnotou takmer rovná ľudským slzám, k dráždeniu tak prakticky nedochádza. Použitie? Určený je predovšetkým na oplachovanie šošoviek po použití peroxidových roztokov. Balenie vydrží až jeden a pol mesiaca.

Viac o Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 čoček)

Elle6 (30 šošoviek)

Špeciálne jednodenné šošovky spoločnosti MARSHAL zmierňujú príznaky syndrómu suchého oka, či už je príčina jeho vzniku akákoľvek – u žien obsah troch rôznych zmáčadiel ručí za bezproblémové videnie aj pri tehotenstve, menštruácii či menopauze.

Viac o Elle6 (30 šošoviek)



Miru 1 month Multifocal (6 čoček)

Miru 1 month Multifocal (6 šošoviek)

Superhladký povrch, lepšie antibakteriálne vlastnosti, prvotriedna zmáčavosť – použitá technológia NanoGloss dáva novým šošovkám Miru vlastnosti, vďaka ktorým vyhovujú každému. Medzi multifokálnymi šošovkami patria k špičke, ostré videnie si užijete na všetky vzdialenosti.

Viac o Miru 1 month Multifocal (6 šošoviek)



Barevné čočky Air Optix Colors ve třech nových odstínech

Farebné šošovky Air Optix Colors v troch nových odtieňoch

Každý deň v týždni iná farba očí? S farebnými šošovkami Air Optix Colors nič zložité. Teraz je paleta dostupných odtieňov ešte bohatšia – k existujúcim deviatim pridávame tri nové: Turquiose, Amethyst a True Saphire.

Viac o farebných šošovkách Air Optix Colors

Sluneční brýle pro děti

Slnečné okuliare pre deti

Rozširujeme ponuku: Ray-Ban a Polaroid, dve z najpopulárnejších značiek slnečných okuliarov teraz máme aj pre deti. Aktuálne si môžete vybrať z 24 modelov všetkých farieb a tvarov, vybrané modely si môžete vyskúšať on-line s našou aplikáciou Virtuálne zrkadlo.

Kompletná ponuka slnečných okuliarov pre deti



Expressions Colors (1 čočka)

Expressions Colors (1 šošovka)

Tieto farebné šošovky sú skvelou voľbou na zvláštne príležitosti – prirodzeného vzhľadu je docielené špeciálnym výrobným postupom, kedy sú šošovky zafarbené postupne v troch krokoch. Máme ich dostupné v dioptrickom aj nedioptrickom variante v siedmich rôznych odtieňoch.

Viac o Expressions Colors (nedioptrické) a Expressions Colors (dioptrické)

Beauty Gold (2 čočky)

Beauty Gold (2 šošovky)

Špeciálne zlato sfarbené nedioptrické šošovky nie sú typickými farebnými šošovkami – pridajú očiam zlatistý okraj okolo dúhoviek, aby vyzerali väčšie a príťažlivejšie.

Viac o Beauty Gold (2 šošovky)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty