Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Ester Sanchéz, country manažérka pre Španielsko

Pochádza z Kanárskych ostrovov, študuje sociálne médiá, miluje knižky Paula Coelha, salsu a cestovanie. Ester Sanchéz, naša country menežérka pre španielsky e-shop (Lentiamo.es) má mnoho tvárí. Poďte s nami spoznať niektoré z nich.

Päť otázok pre Ester

Pre Materniu pracuješ dva a pol roka. Ako si sa k zamestnaniu u nás dostala?

Pred šošovkami som pri štúdiu (študujem vysokú školu) pracovala v istej firme na oddelení zaoberajúcom sa stratenými zásielkami. Bol to obrovský stres, a preto keď som objavila inzerát Maternie, v ktorom bolo napísané: „zákaznícka podpora, preklady, nie je nutné hovoriť po česky", neváhala som ani sekundu. A keď som sa páčila i ja v Maternii, nebolo čo riešiť ;)

Pochádzaš z Kanárskych ostrovov, do Prahy si sa presťahovala pred tromi rokmi. Prezraď, v čom vidíš najväčšie rozdiely v českej a španielskej mentalite?

Rozdielne je takmer všetko! Najmä správanie sa ľudí navzájom. V Španielsku je veľmi jednoduché dať sa do reči s kýmkoľvek a kdekoľvek. V Čechách je to o dosť ťažšie. Bol to pre mňa veľký boj nedať sa do reči s každým, koho stretnem. Česi sú trocha uzatvorenejší, ale je tiež pravda, že keď ich spoznáte bližšie a dostanete sa im pod kožu, vedia byť skvelí kamaráti a kolegovia.

Si naša country manažérka pre Španielsko. Ako sa v Španielsku kupujú kontaktné šošovky? Sú obľúbenejšie kontinuálne alebo jednodenné?

S e-shopmi to v Španielsku bolo dosť dlho zložité, Španieli nie sú veľmi zvyknutí na nákupy cez internet. Dnes už je všetko inak. Ani v našom e-shope nemajú žiadny problém. Medzi najpopulárnejšie šošovky patria hlavne mesačné – Biofinity, Acuvue Oasys a Air Optix Aqua. A pretože Španielsko je krajinou plnou slnka, dosť sa tu nosia slnečné okuiare. A pod nimi – áno, kontaktné šošovky.

Si ďaleko od domova – ako tráviš v Prahe voľný čas? Aké máš koníčky a záľuby?

Najviac času mi zaberá magisterské štúdium, obor Sociálne médiá a vedenie spoločnosti. Keď ušetrím nejaký voľný čas, rada si zájdem na operu alebo prečítam knihu. Najradšej mám Paula Coelha alebo Ángelu Becerru, ktorí sú veľmi obľúbení u nás v Španielsku a tiež v Latinskej Amerike. Mám veľmi rada vodu, rada plávam, veľmi mi chýba mor. Ďalšou mojou vášňou je cestovanie, každý víkend a sviatok vyrážam za poznaním. Veľmi mi chýba rodina, ale snažíme udržiavať kontakt cez Skype, telefonujeme si raz až dvakrát týždenne.

Na záver tradičná otázka – čo odkážeš našim zákazníkom?

Pracujem na Lentiamo.es od úplného začiatku e-shopu a môžem tak posúdiť, ako rastieme a ako sa stáli zákazníci vracajú. Bez vás všetkých by všetko naše snaženie vyšlo naprázdno, ďakujeme za podporu a dôveru. Pracujeme veľmi tvrdo na tom, aby sa vám u nás páčilo.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty