Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Tomáš Bártek, marketingový riaditeľ

K marketingu sa dostával dlho – bol projektovým manažérom, viedol webový tím najväčšieho tuzemského autobazáru, marketing ho postretol tak trochu náhodou. Od februára pracuje u nás ako marketingový riaditeľ – Tomáš Bártek, hokejový nadšenec zo Vsetína, ktorý ale väčšinu života prežil v Prahe. Ako každú novú tvár v Maternii sme aj Tomáša podrobili „krížovému výsluchu“ ;)

Päť otázok pre Tomáša

Tomáš, predstav sa našim čitateľom – odkiaľ si a čo máš pracovne za sebou? Pochádzam z valašského kráľovstva, respektíve z hokejového mesta Vsetín. Bohužiaľ rodné mesto som opustil už vo svojich 19 rokoch a od tej doby som prevažnú časť svojho života strávil v Prahe. Kým som začal pracovať v Maternii, tak som viedol webový tím v AAA AUTO.

Do Maternie si určite prišiel s nejakou vlastnou víziou ďalšieho rozvoja firmy. Môžeš v obrysoch prezradiť, na čo budeš klásť vo svojej novej práci najväčší dôraz? Osobne verím v to, že zamestnanci sú najdôležitejším článkom firmy, a preto chcem postupne vytvoriť kvalitný a kompaktný tím, ktorý nás odlíši od konkurencie a to ako výnimočnosťou v zákazníckych službách, tak hlavne v marketingu.

**Prečo robíš práve marketing a čo ťa na ňom najviac baví? K marketingu som sa dostával postupne, pretože dlhé roky som bol projektový manažér. Avšak, keď prišla prvá možnosť začať pracovať na internetových projektoch, tak som šancu chytil za pačesy a začal sa v tomto odvetví ďalej vzdelávať. Osobne som v tom videl budúcnosť a tiež príležitosť osobného rozvoja. Marketing ma chytil hneď od začiatku, pretože je to práca kreatívna a v dnešnej dobe tiež veľmi dobre merateľná. Keďže som marketingový nadšenec a nie špecialista, tak nemôžem povedať, že by ma bavilo niečo viac alebo menej, baví ma proste všetko.

Zostáva ti popri práci čas aj na koníčky? Čo rád robíš? Knihy, šport, alebo oboje? Alebo niečo úplne iné? Aby som pravdu povedal, tak na koníčky mám veľmi málo času. Ale, keď je čas a priestor, tak rád cestujem. Mojou ďalšou vášňou je sledovanie seriálov v angličtine. Zo športu preferujem hokej, lyže, či bicyklovanie.

Otázka tradičná – čo odkážeš zákazníkom Maternie? Drahí zákazníci, zachovajte nám aj naďalej svoju priazeň. Určite vás nesklameme!

Otočíme poslednú otázku – chcete vy niečo odkázať Tomášovi? Komentáre pod článkom sú vám k dispozícii ;)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty