Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Už ste vyskúšali náš prevodník názvov privátnych značiek šošoviek?

Privátne značky. Ak chodíte nakupovať do obchodných centier, celkom určite ich poznáte. Mlieko, plienky, sladkosti a ďalší sortiment je zabalený nie do obalu výrobcu, ale je vo farbách predajcu. Pre zákazníka možnosť ušetriť (a niekedy aj dosť výrazne), naopak, privátne značky v super a hypermarketoch nie sú vždy až tak kvalitné, ako sa tvária.

Privátne značky nájdete aj všade tam, kde sú v predaji kontaktné šošovky, využívajú ich veľké reťazce optík aj ďalší predajcovia šošoviek. Rozdiel oproti hypermarketom tu ale je, a to veľmi znateľný – kvalita. Aj keď je na balení názov Ascend, Cadence, Easy Vision alebo Switch, vo vnútri sa nachádza vždy rovnaký produkt – šošovky Biofinity overeného výrobcu CooperVision. Podobne by sme mohli pokračovať s ďalšími značkami kontaktných šošoviek – Proclear, SofLens, Biomedics môžete poznať tiež pod názvami Options, Oculist či Cadence. Podľa toho, kde nakupujete.

Vy nemáte moje šošovky? Aha, tak oni sa volajú inak

Ak ste na privátne značky šošoviek zvyknutí a prídete nakúpiť k nám, možno si v prvej chvíli poviete, že svoje šošovky u nás nezoženiete. A idete hľadať inde. Alebo nám napíšete a spýtate sa. Práve vaše dotazy nás inšpirovali k vytvoreniu jednoduchého prevodníku privátnych značiek kontaktných šošoviek na značky, ako ich dodáva na trh výrobca. Stačí kliknúť a pozrieť si stránku Privátne značky kontaktných šošoviek – ihneď sa dozviete, pod akým názvom vaše šošovky predávame u nás.

A nezabudnite: aj privátne značky kontaktných šošoviek u nás nakúpite vždy za lepšiu cenu než u konkurencie, s darčekmi a s možnosťou osobného odberu na našich výdajných miestach.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty