Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Kontaktné šošovky & jazdectvo. Ide to dohromady?

Áno, ide! Nosíte dioptrické okuliare a jazdíte na koni?

Tak to nepochybne poznáte aspoň niektorú z nasledujúcich situácií:

Idete v daždi a premýšľate, či naozaj ešte niekto nevynaliezol stierače na okuliare, veď predsa cez ne nie je vidno! Nasadzujete si prilbu a nožičky okuliarov sa Vám doslova zaryjú do hlavy. Koncentrujete sa na jazdiarni, ale neustále Vás irituje, ako sa nosníky okuliarov lepia na nos kvôli potu a prachu. Máte koňa s nepríliš plochými chodmi, alebo Váš kôň uskočí niekam stranou a Vy premýšľate, či sa venovať oťažiam alebo zachraňovať okuliare padajúce na zem. Je jar, kone menia srsť, a tak sa váľajú v blate. Vaše okuliare sú tak pri čistení kvôli prachu takmer nepriehľadné.

Spoznali ste sa aspoň v jednej z týchto situácií? Alebo by ste snáď ešte nejakú mohli pridať?

Prečo si ten najkrajší pohľad na svet, teda z konského chrbta, kaziť tým, že neuvidíte všetku tú krásu čisto, kvalitne a bez starostí? Uvažovali ste niekedy o tom, či neskúsiť kontaktné šošovky? Neváhajte, nebudete ľutovať!

Kontaktné šošovky sú totiž primárne navrhované pre aktívnych ľudí, ktorí si chú užiť svoj čas naplno a venovať sa svojim koníčkom (vo Vašom prípade teda i tým živým). Okrem toho, že Vám odpadnú starosti vymenované v úvode článku, získate i niekoľko ďalších benefitov. Napríklad to, že budete mať širšie, alebo vlastne úplné zorné pole. Kontaktné šošovky, na rozdiel od okuliarov, ani trochu nelimitujú periférne videnie. Tiež odpadá starosť o to, či Vám okuliare náhodou nespadnú pod koňa, ktorý by ich skoro určite (podľa zákona schválnosti) rozšliapol. Nemusíte sa báť, ze Vám šošovka počas jazdy vypadne. Odporúčame samozrejme vziať si na jazdenie na koni šošovky, ktoré Vám sedia, a ktoré ste si už predtým vyskúšali. Pochopiteľne, i na šošovky sa lepí prach z prostredia. Vezmite si preto ideálne šošovky jednodenné, ktoré potom môžete s ľahkým srdcom vyhodiť.

Nech už je pre Vás jazdenie s kontaktnými šošovkami samozrejmosťou alebo sa chystáte práve začať, odporúčame Vám zaobstarať si so sebou malý cestovný roztok na šošovky, takže Vás ani prach z podstielky, sena alebo srsti nezaskočí. A pretože jar a jazdecká sezóna už sa rozbieha, neotáľajte. Vyberte si ho hneď teraz! Naviac, ak máte nazbierané nejaké bonusové body, nebude Vás taký roztok stáť ani korunu. Ako to? V našom bonusovom programe je ich hneď niekoľko!

Nosí niekto u Vás v stajni na jazdenie okuliare? Pošlite mu link na tento článok a zjednodušte mu život! Alebo ho jednoducho zdieľajte na svojom facebooku. Určite máte v priateľoch niekoho, kto na koni jazdí tiež :)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty