Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Kupovať šošovky na aukčných serveroch? Prečítajte si, prečo to nerobiť

Sme radi v obraze a tak často prechádzame internetové fóra, kde sa hovorí o šošovkách. Na jednu tému narážame v poslednej dobe stále častejšie – mnoho diskutujúcich sa pýta, či sa oplatí kúpiť šošovky na aukčných serveroch. Naša odpoveď je nie. Tu je naše zdôvodnenie.

Neviete, čo si dávate do očí

Kúpiť šošovky inde ako u oficiálnych predajcov je lotéria s vlastným zdravím. Omnoho viac ako inde platí, že šetriť sa nemusí vyplatiť. U šošoviek, ktoré zakúpite napríklad na aukčných serveroch (je jedno či na Slovensku alebo v zahraničí) nikdy neviete, ako boli skladované, či je ich výrobcom skutočne firma, ktorá je uvedená na obale.

Istí si nemôžete byť ani tým, že kupujete svoje dioptrie, pri farebných šošovkách nemáte zasa istotu, že použité farbivá zodpovedajú normám a sú nezávadné.

Šošovky nie sú sveter

Ten uložíte na dno skrine, keď sa nákup z aukčného serveru nevydarí podľa predstáv a reklamovať (hlavne v prípade zahraničných serverov) nie je u koho. Použitie šošoviek po exspirácii, s inými parametrami ako uvádza obal alebo skladovaných za nevhodných podmienok, môže viesť k vážnym zdravotným problémom už po prvej aplikácii.

Poškodenie rohovky, zápaly, v najhoršom prípade aj slepota. U koho sa budete sťažovať?

Kým sa rozhodnete…

…že začnete šetriť nákupom šošoviek na aukčných serveroch, nezabudnite, že šetríte na jednej z najcennejších vecí, ktorú máte – na vlastnom zraku. Ak ho raz stratíte, cesta späť neexistuje.

Stojí to za tých pár eur?

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty