Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

Prihlásenie

Niečo odporúčame? Máme to vyskúšané „na vlastné oči“

Len predávať by nás nebavilo. Šošovky nás bavia, šošovkami žijeme. A nechceme ich odporúčať slovami, ktoré nájdeme „niekde na Internete“ – rozhodli sme sa, že budeme testovať sami na sebe.

Máme pritom takmer neobmedzené možnosti, kde testovať – predávame po celej Európe, nie je pre nás problém vyskúšať nové šošovky alebo roztok v suchom mrazivom prostredí v rakúskych alebo švajčiarskych Alpách, rovnako ako na pláži Stredozemného mora v Taliansku alebo Španielsku.

Naše odporúčanie, naša skúsenosť

Všetko, čo vám o šošovkách hovoríme, hovoríme na základe skúsenosti – komentáre pri produktoch, odporúčania v newsletteroch, na Facebooku alebo Twitteri typu „tieto kvapky odporúčame pre športovcov, pretože rýchlo upokoja oči, keď do nich kvapne pot“ vznikajú u nás práve takto. Niekto z nás proste sadne na bicykel alebo si ide zabehať, dá si do vrecka nové kvapky a skúša, čo dokážu.

Ako to zvládame časovo? Vcelku dobre, šošovkárskych produktov nie je zasa toľko, aby ich tím, ako je náš, v ktorom skoro všetci používajú šošovky každý deň nedokázal otestovať na vlastnej koži. Teda v tomto prípade „na vlastné oči“.

Čo sme skúšali naposledy?

Farebné šošovky. Testovali ich naše kolegyne v Španielsku a Francúzsku. Ich verdikt? Farebné šošovky dostali 100 %. Keď vám teda dáme napríklad v newsletteri tip na šošovky, ktorým 100% veríme, bude to práve na základe ich osobnej skúsenosti.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty