Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

5,0/5 Hodnotenie

Prihlásenie

Slnečné okuliare na terénnu cyklistiku

Terénne cyklistické slnečné okuliare, známe aj ako slnečné okuliare na horskú cyklistiku (MTB slnečné okuliare) sú nevyhnutným doplnkom špeciálne navrhnutým pre bezpečnosť a jasný výhľad na ceste.

Chráňte svoje oči pred škodlivým UV žiarením, prachom a špinou, chrobákmi, konármi a inými nečistotami pomocou správneho modelu.

Najlepšie vlastnosti slnečných okuliarov pre horskú cyklistiku

Najlepšie terénne cyklistické slnečné okuliare vám môžu pomôcť zlepšiť výkonnosť, vidieť jasnejšie a udržať vás na cestách v bezpečí. Odborne chránia vaše oči pred dráždivým vetrom a dažďom a zároveň chránia pred hmyzom a inými predmetmi, ktoré by vaše kolesá mohli skrížiť.

Pri výbere slnečných okuliarov na horskú cyklistiku alebo jazdu na trailoch zvážte tieto kľúčové vlastnosti, aby ste zo svojej jazdy vyťažili maximum:

  • Prispôsobený dizajn – Špeciálna konštrukcia poskytuje maximálne pokrytie a ochranu pred prírodnými živlami. Tento dizajn tiež pomáha znižovať odpor vetra a zlepšuje periférne videnie pre lepší rozsah pohľadu.
  • Šošovky odolné proti nárazu – Správny materiál šošoviek sa pri náraze nerozbije, čo udrží vaše oči a tvár v bezpečí. Hľadajte terénne slnečné okuliare vyrobené z vysokokvalitných plastov alebo polykarbonátového materiálu.
  • Odolná konštrukcia rámu – Cyklistika v teréne môže byť náročná na vybavenie, preto si vyberte okuliare s ľahkými, odolnými rámami, ktoré odolajú nárazom a bezpečne zostanú na tvári aj v nerovnom teréne.
  • Vetrané šošovky – Aj keď to nie je nevyhnutné, vetracie otvory môžu zabrániť zahmlievaniu šošoviek v chladných dňoch alebo počas obdobia ťažkého dýchania.

Správne šošovky redukujú odlesky a zlepšujú kontrast, vďaka čomu je lepšie vidieť stopu pred sebou. Nezabudnite zvážiť aj funkcie, ako sú zrkadlové šošovky vs polarizované šošovky alebo fotochromatické cyklistické okuliare.

Aká farba šošoviek je vhodná na cyklistiku v teréne?

Farby šošoviek sú nielen štylistickou voľbou, ale aj výber správnych farieb šošoviek slnečných okuliarov môže ovplyvniť váš zrak. Horská cyklistika a cyklistika v teréne majú špecifické podmienky, s ktorými je potrebné bojovať, preto je dôležité, aby ste si šošovky vyberali múdro:

  • Žlté šošovky – Mnoho cyklistov nosí žlté okuliare, pretože zvyšujú kontrast, ako aj vnímanie hĺbky a vzdialenosti pri slabom osvetlení. Ponúkajú skvelé videnie počas hmlistých alebo zamračených dní.
  • Hnedé šošovky – Hnedé šošovky odborne zvyšujú kontrast pri jasnom slnečnom svetle. Sú skvelé na horskú cyklistiku za slnečných podmienok, takže prekážky uvidíte jasnejšie.
  • Zelené šošovky – Zelené šošovky zlepšujú videnie v zatienených a slnečných oblastiach. Zelená je skvelou voľbou pre jazdu v lesoch a na miestach, kde stromy vytvárajú rozptýlené svetlo a tiene.
  • Červené šošovky – Červené alebo ružové šošovky ponúkajú úžasný farebný kontrast. Sú ideálne na horskú cyklistiku cez zelené lesy.

Typ

Značka

Typ skiel

Tvar rámu

Cena

Veľkosť

Načítať ďalšie produkty

Prečo nakupovať práve u nás?

Pretože pre vás máme jedinečné výhody.

Výhodné ceny

Patríme medzi hlavných predajcov kontaktných šošoviek v Európe a vďaka tomu máme zaujímavé ceny pre každého.

Výdajné miesta

Nechajte si objednaný tovar poslať na jedno z našich výdajných miest.

1 135 402 šošoviek na sklade

Máme viac ako 1 milión párov šošoviek k okamžitému odoslaniu.

 

Doprava zdarma pri objednávkach nad 60 € a objednávkach okuliarov značky Lentiamo

Pri nižšej cene objednávky môžete využiť výdajné miesta za 0,80 €, alebo dopravu už od 1,90 €.

Bonusový program

Od prvého nákupu získavate bonusové body, ktoré môžete vymeniť za darčeky zdarma.

 

 

Overené našimi zákazníkmi

100 % zákazníkov odporúča náš obchod (z 11066 recenzií). Prezrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

super rychlo vybavena objednávka
Dobrý výber tovaru, rýchle dodanie
Ryche dodanie