2133     výdajných miest v okolí

Prihlásenie

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre hodnotiace služby

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti Maternia s.r.o., so sídlom Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, spoločnosti zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu v Českých Budějoviciach, oddiel C, vložka 14226, IČO: 261 04 784 (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“) spracovávala Vaše osobné údaje, ktoré budú ďalej spracované poskytovateľom obsahu internetovej stránky https://www.heureka.sk/, ďalej len „Spracovateľ“.
  2. Spracované budú nasledujúce kategórie osobných údajov:
    • ID produktu
    • emailová adresa
  3. Účelom spracovania je spätné hodnotenie recenzií, aby mohlo dochádzať k vylepšeniu služieb poskytovaným zákazníkom Správcu.

Priebeh hodnotenia

  1. Po zakúpení produktu Správcu dostanete emailom pozvánku na hodnotenie nákupu. Vaše rozhodnutie hodnotiť je čisto dobrovoľné.
  2. Informácie poskytnuté v rámci hodnotenia nákupu budú spracované aj spravované Spracovateľom ako poskytovateľom obsahu vyššie zmienenej internetovej stránky. Spracovanie a spravovanie týchto dát sa riadi ustanoveniami Spracovateľa.

Záverečné ustanovenia

  1. Tento súhlas môže byť kedykoľvek odvolaný, napríklad zaslaním emailu alebo listu na tieto kontaktné adresy.
  2. Vyššie spomenuté spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom a Spracovateľom, osobné údaje však môžu v budúcnosti spracovávať aj ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.
  3. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
    • vziať súhlas kedykoľvek späť,
    • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, alebo požadovať obmedzenia spracovania,
    • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré sme povinní alebo oprávnení ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
    • podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Nenechajte si ujsť novinky zo sveta usmievavých šošoviek!

Podľa zákona o evidencii tržieb ČR je predávajúci povinný vystaviť kupujúcemu pokladničný doklad. Zároveň je povinný zaevidovať prijatú tržbu u správcu dane online; v prípade technického výpadku najneskôr do 48 hodín.