Zľavy na športové slnečné okuliare 🔥

Prihlásenie

Nové multifokály a šošovky na astigmatizmus hydratujú oči 14 000 x denne

Keď odporúčame šošovky na dovolenku, vždy hovoríme – najlepšie sú jednodenné. Ráno ich nasadíte, večer hodíte do koša. Aké jednodenné šošovky vybrať pre astigmatikov? Odporúčame novinku – šošovky DAILIES AquaComfort Plus Toric. Poďme si ich predstaviť, stoja za to.

Čo mrknutie, to zvlhčenie očí. 14 000 x za deň

Sú nástupcom šošoviek Focus Dailies All Day Comfort Toric a majú jednu úžasnú vlastnosť - komplex hydratujúcich látok, ktorý obsahujú, sa uvoľňuje po malých čiastočkách – s každým mrknutím oka trochu. Presne toľko, aby očná sliznica bola celý deň dostatočne a rovnomerne hydratovaná. Pri priemernej frekvencii žmurkania tak zvlhčí sliznicu očí 14 000 x za deň.

Ďalšie vychytávky už len v skratke – DAILIES AquaComfort Plus Toric majú špeciálne sploštené okraje, ktoré po usadení v oku „spolupracujú s viečkami“ a šošovka tak sedí stále rovnako – nepootočí sa, neposunie. Cylindre tak pracujú, ako majú, vy vidíte stále rovnako ostro.

Viac info nájdete v e-shope, vyberte balenie:

Focus Dailies All Day Comfort Toric (30 šošoviek)

Focus Dailies All Day Comfort Toric (90 čoček)

A čo ak potrebujem multifokály?

Aj tu sme naskladnili novinku od DAILIES. Volá sa taktiež AquaComfort Plus, len na konci má, neprekvapivo, slovíčko Multifocal. Jednodenné multifokály DAILIES ponúkajú rovnaký štandard hydratácie (chápaný ako nadštandard) ako šošovky tórické, aj ony s každým žmurknutím uvoľnia malú časť zvlhčujúcich látok tak, aby bola hydratácia pozvoľná a vydržala celý deň.

Viac info nájdete v e-shope:

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal (30 šošoviek)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty