2133     výdajných miest v okolí

Prihlásenie

Súhlas so spracovaním osobných údajov a zverejnením komentára

  1. Udeľujete týmto súhlas spoločnosti Maternia s.r.o., so sídlom Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, spoločnosti zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu v Českých Budějoviciach, oddiel C, vložka 14226, IČO: 261 04 784 (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“) spracovávala Vaše následujúce osobné údaje:
    • emailová adresa používateľa na odoslanie upozornenia o reakcii Správcu,
    • meno a priezvisko, pričom dôjde k spracovaniu a zverejneniu vo forme mena a prvého písmena priezviska, pokiaľ sa bude jednať o osobný údaj,
    • prípadné ďalšie osobné údaje, ktoré sú v komentári uvedené

    (ďalej len „Osobné údaje“).

  2. Vyššie uvedené Osobné údaje je možné spracovať na základe Vami udeleného súhlasu a budú spracované s cieľom umožnenia Sprácovi na komentár reagovať a komentár a reakciu naň zverejniť. Dôvodom pre uverejnenie je vylepšenie orientácie zákazníkov v tovare, jeho parametroch a vhodnosti na konkrétne použitie, ktorej sa dosiahne tým, že návštevníci webu budú mať prehľad o položených otázkach, reakciách a odpovediach na ne.
  3. Hneď ako Správca zverejní odpoveď na Váš komentár, dostanete upozornenie na Vašu emailovú adresu.
  4. Doba spracovania emailovej adresy je 3 mesiace. Po uplynutí tejto doby dôjde k zmazaniu emailovej adresy pre vyššie uvedený účel a už nebude možné identifikovať odosielateľa.
  5. Ostatné Osobné údaje budú spracované a zverejnené na dobu neurčitú.
  6. S vyššie uvedeným spracovaním udeľujete svoj výslovný súhlas. V prípade, že Vami pridaný komentár obsahuje citlivý osobný údaj („osobitnú kategóriu osobných údajov“), udeľujete týmto svoj výslovný súhlas s jeho spracovaním a zverejnením.
  7. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu na adresu privacy@maternia.cz alebo listu na adresu spoločnosti.
  8. Pokiaľ bude samotný komentár obsahovať osobné údaje, bude ich nasledujúce spracovanie prebiehať na základe oprávneného záujmu na základe čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia. Oprávneným záujmom Správcu je zlepšenie orientácie zákazníkov v ponúkanom tovare alebo službách.
  9. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, Osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj prípadní poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorými sú:
    1. Poskytovateľ softvéru určeného k administrácii e-mailových dotazov Groove;
    2. Poskytovateľ softvéru určeného pre mailovú komunikáciu Mailgun;
    3. Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.
  10. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
    • vziať súhlas kedykoľvek späť,
    • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, alebo požadovať obmedzenia spracovania,
    • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré sme povinní alebo oprávnení ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
    • podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Nenechajte si ujsť novinky zo sveta usmievavých šošoviek!

Podľa zákona o evidencii tržieb ČR je predávajúci povinný vystaviť kupujúcemu pokladničný doklad. Zároveň je povinný zaevidovať prijatú tržbu u správcu dane online; v prípade technického výpadku najneskôr do 48 hodín.